LINKKI: Ilmoittautuneet 2022 30.6. tilanne, tarkastamista varten, erityisesti iltajuhlaan ilmoittautumiset ovat olleet haastavia saada. Ilmoitukset puutteista ja virheistä minulle pikaisesti sami.jarke@hus.fi , vähäisiä tasoitusmuutoksia tai sarjamuutoksia ei ehkä kannata ilmoittaa. Mukaan mahtuu siis vielä hyvin, mutta lähetän nämä listat kentille sarjojen muodostamista varten.

Heinäkuun ajan molemmilla kentillä on neuvoteltu, että pääsee pelaamaan kaikkina päivinä 35e / kierros. Suosittelemme etukäteistutustumista.

HYKS Urheiluseuran Golfjaos järjestää Porvoossa Sea Golf Rönnäs ja Porvoo Golf kentillä Sairaalagolfin SM-kilpailun 30.7. - 31.7.2022 nyt jo 30. kerta, 1. kerta oli 1993.

Hotel Sannäsissä on edelleen huoneita varattavissa Sairaalagolfiin osallistujille.

Sairaalagolf SM 2022 30 v -tapahtumaan pääsee osallistumaan maksimissaan 100 pelaajaa. Ensisijaisesti otamme vastaan 2 joukkuetta/sairaala. Mikäli osallistujamäärä ei täyty, otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 3. joukkue/sairaala ja niin edelleen. Tämän rajauksen tarkoituksena on saada kilpailuun joukkueita mahdollisimman monesta sairaalasta.

Tarkemmat ohjeet Ilmoittaudu-välilehdellä.

Noudatamme viranomaisten sekä THL:n viestintää ja ohjeistusta koskien COVID-19-virusta.

Tervetuloa merelliseen Porvooseen toivottaa edellinen voittajajoukkue!